Lovika mitt i sensommaren.

Jag återkopplar till väggar. Hur många gånger har man inte stått med den där lilla lappen med en färgkod på och försökt att tänka sig hur den blir i ett helt rum? Och precis lika många gånger har man börjat om från början, stuckit iväg och brytit färgen en gång till, och förhoppningsvis fått till den exakt rätta nyansen. Var hos några kunder igår som hade en jättevacker fin färg på sina väggar, Lovika från Alcros kollektion ad.grey. Den är mjuk, soft och klassisk på samma gång. Den tar inte över rummet, men ger en väldigt behaglig atmosfär.

lovika

lovikan

lovika2 Den nedersta bilden är  just den lägenheten jag besökte och kommer strax till salu!

De två andra kommer härifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*