Fina omdömen.

“Det är alltid lika roligt att klicka runt hos dem. Bilderna är stora, hemmen känns personligt inredda och lägenheterna bjuder på “äkta” inspiration från eklektiska hem. Tänk danska designklassiker och kul konst mixat med udda möbler.”

Tack Frida, på Trendenser. Märks att du jobbat i reklambranschen, inget  känns mer träffande än hur du beskriver oss på din inredningsblogg Trendenser, en av Sveriges största.

Mitt i prick. Och just det vi värnar så mycket om. Alla hem går att få vackra, spännande, personliga, annorlunda och inspirerande. Bara man låter dem tala sitt eget språk. Och att man inte försöker göra om något, till något det inte är. Vår filosofi.a3 a2 a1 aStrama cityvåningar med exklusiva möbler, funkissköna lyor med ren arkitektur, bohemmysiga hem i färgsprakande kombinationer, och klassiska representationsvåningar där stil och kvalitet präglar. Det ser vi varje vecka. Och vi låter alla talar sitt eget språk. Tror jag har världens bästa jobb, faktiskt!!

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*