Måndags-mood

Godmorgon denna måndag säger vi här på kontoret. Utanför silar regnet ner, här inne har vi några ljus tända och snart ser vi även motsatt sida på torget när de sista envisa löven faller inom om några veckor. Trots att det bara är oktober börjar endel julpynt(!) smyga sig in i några butiker och allt oftare swishar lite jul-inspiration förbi i Pintrest-flödet. Nu går vi i in en riktigt grå period när löven faller av så jag kan helt klart förstå jul-längtan som börjar smyga sig på. Men inte än! Nu är det höst. Höst med fluffiga plädar, murriga, dova material och gärna en tjusig kalender (längst ner) att börja planera för roliga saker att se framemot. Det är i alla fall min taktik!
material290d866243a57db8d19f9f050b2dfaa8material

3 tankar om ”Måndags-mood

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*