Cykel i tryck.

Många gånger har vi sett och fotograferat cyklar inne i lägenheterna. En del har stått i hallen, en del har varit upphängda i vardagsrummet, och de allra flesta har ju varit såna där riktigt designade sportcyklar. Det här tog Esa och Lisa Tanttu på Jollygoodfellow fasta på, och har nu lanserat en serie prints på världsmästarcyklen från Crescent. Den kallas så just för att amatörcyklisten Harry Snell vann ett lopp 1948 i Valkenburg, och efter det salufördes Crescent som the World Champion Bike!

Snygga är dem bredvid varandra, och de är i storlek lika stora som en riktig cykel. De mäter 70×100 cm styck. Den första utgåvan om 50 stycken är redan slut tyvärr, men en ny är på gång, och är du intresserad så maila hit så får du info om när andra utgåvan är på gång. 175 euro för båda.a

a1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*