Mörkt, varmt och murrigt.

Det är ganska sällan man kommer hem till någon som vågat satsa på mörka väggar. Allting är vitt, (inklusive mitt eget hem), eller möjligen en nyans av ljusare grått. Visst är det snyggt och säkert, men så mycket mer dynamik det blir i ett rum om man vågar sig på de mörkare nyanserna. I alla fall nu till höst och vinter. Att måla ett rum tar inte lång tid, så varför inte köra en mörk, mysig period nu?a a4 a3 a2 a1

Alltså detta är så jäkla snyggt!  Inga Leo är designern bakom textil­kollektionen i den nya, produktserien från Ikea. Hela serien går lite åt det lantliga hållet, och det håller jag mig privat så långt ifrån jag kan, men färgerna!! Med riktigt mörkt grått eller brunt som bas, blir de här fina blåa nyanserna helt fantastiska. Till det mörkt trä, maskulina influenser och strama detaljer. Det du sätter till kommer att sätta den slutgiltiga tonen; jag väljer det avskalade, med få men väl valda detaljer som får spegla min egen stil. Påslakanen är köpta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*