Dagens förfrågan.

Ja, vi har en fanatstiskt duktig fotograf! AnnaMaria har ett öga för detaljer som måste anses unikt. När jag ibland lite modstulen kommer från ett besök i ett boende som kanske inte ger en hjärtklappning kan jag ändå känna att AnnaMaria kommer att hitta det absolut bästa i sina bilder! För det finns. I varje boende. Och hon plockar dem alltid!

Vi får varje dag förfrågningar faktiskt från hela världen från tidningar eller inredningsbloggar , som vill använda våra bilder,  eller något bokförlag där våra bilder anses passa. Det är jättekul, och jag är alltid generös med att dela med mig. Idag fick vi ett mail ifrån tidningen Gård och Torp, som skriver en del om byggnadsvård. De ville använda bilderna från den här helt underbara och helt orörda våningen som alldeles precis gått ut på marknaden. Jag förstår varför.

aa1 a2 a3Och jag hoppas innerligen, att personen som lägger sina händer på den här, verkligen stryker den medhårs, och ger den all kärlek och försiktighet den behöver…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*