De vita dagarna är räknade

lbarnrum2barnrum

I veckan fotograferades detta superfina barnrummet med vad jag skulle vilja hävda är den perfekt gråa färgen. Listerna kommer fram. Takhöjden markeras. Golvet känns lätt och luftigt. Ja, jag behöver inte ens säga att jag gillar det starkt. (Håll utkik, resterande bilder av denna underbara lägenheten kommer ut de närmsta dagarna!) Men vad tror ni? Tror ni att de vita dagarna är räknade? Tror ni att vi går mot de gråa skalorna allt mer? Efter att ha sett dedär bilderna har jag en känsla av att väggarna inte förblir vita särskilt länge till, hemma hos mig i alla fall.

grey03
grey02

bloggmall (kopia)

Källa 1, 2, 3, 4, 5, 6

2 tankar om ”De vita dagarna är räknade

  1. Fint barnrum! Hoppas på att det är en 4:a eller 5:a! Ser framemot resten av bilderna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*