Någonting spektakulärt.

Thierry, vår mäklare som säljer denna våningen på Kungsgatan 32, kom tillbaka till kontoret första gången han hade varit där och var eld och lågor. Med sin franska accent och yviga rörelser berättade han sådär passionerat om hur spektakulär den är. Sådär som bara han kan. Och han har verkligen rätt. Den är spektakulär.
lmatsal7vardagsrumDenna veckan har vi inte bara förmedlat lägenheter. Utöver att vi förmedlade bilder till både Gård &Torp och danska magasinet Cover så fick också vår säljare i just den här lägenheten en förfrågan om att hyra ut den till en fotografering med självaste Lars Wallin. Sagt och gjort. En spektakulär våning tillsammans med en spektakulär designer. Det låter onekligen som en lyckad kombination.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*