Höga och tunga Stockholm

Ett litet tips inför alla helger är dessa riktigt höga (40 cm) och tunga ljusstakar i rostfritt stål som jag hittade igår för ett kanonpris. Ikeas Stockholm, 2 för 199:-. Körde hem med ett par och såg genast att en hel hög skulle vara fint, så det blir retur idag. Det blir sex eller åtta stycken, som ska stå helt för sig själv på ett bord. De är fina, tunga och känns så gedigna. Och höjden tillsammans med extra långa ljus blir riktigt pampigt!

Designade av Ola Wihlborg, en man att hålla ögonen på. Han har gjort den fina vedkorgen för Asplund, Ash and Copper som visades på Milanomässan, och den supercoola lampan som produceras av Lujan+Sicilia. Imponerande eller vad?a a2 a3 a4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*