Naturligt.

gran2 gran1Familjen julfreak har vaknat till liv, dvs min familj. Det planeras, längtas och fantiseras om denna högtid ungefär från början av november. Recept gås igenom, blommor och kvistar planeras för sina platser, julklappslistor skrivs, diskussionen om vart granen ska stå bli intensiv, granens färger ska bestämmas – puh…

Och jag brukar ivrigt hänga på, men med åren känner jag att barnen blivit stora, de bor ju inte ens hemma längre, och jag vill bara ha det enkelt. Och naturligt. Så när nu advent står för dörren är det jag som bestämmer. Jag sätter helt enkelt på mig öronpropparna och går efter det jag vill. Stillsamt. Inget glitter och skit, bara naturligt. Så blir min advent, oavsett vad familjen julfreak tycker.

 

Lånade bilder från Pinterest och Katarinas trädgård

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*