Våga färg.

De vita väggarnas tid är för länge sen förbi. Vi har sett fondtapeterna passera, de gråtonade väggarna dominerar, och fortfarande ser vi ganska lite färg. Möjligen i ett rum, i en större lägenhet, har man vågat dra på med lite färg. I övrigt ljust. Känns som att många resonerar att det är ett “säkert” kort. Och det kan man tycka. Allt funkar till det svala vita, men vi borde våga lite mer, kanske?

Här ser vi ett fint exempel på vad man kan om man vågar. En naturfärgad bas i inredning och möbler, kompletteras med sköna nyanser av samma färgskala, där man väljer att på 1,5 rum och kök få ihop rumsligheten i den öppna planeringen. Här gäller det att vart du än befinner dig i lägenheten måste färgerna hänga samman. Kul och fint!a a1 a2Bilder ifrån Alcro

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*