Tacksamhet.

Mitt sista blogginlägg detta året! Regnet duggar utanför fönstret, i Grands matsal fladdrar ljusen, de stora kransarna hänger tunga i röda, vackra sidenband – min utsikt från kontoret i Lund. Hos oss doftar det kaffe, ljusen ger skön stämning och våra två små enkla granar ger lite julkänsla.

Året har varit fantastiskt! Fantastiskt arbetsamt, utmanande, spännande och framgångsrikt. Vi har jobbat hårt, lagt nya planer, utvecklat vår produkt på de tunga, stora bitarna, förbättrat vår marknadsföring, öppnat nytt kontor, slitit, skrattat och pustat… Och när jag nu sitter här min sista arbetsdag för detta året känner jag bara stor tacksamhet.

Tacksamheten över att jag älskar mitt arbete. Tacksamhet över att det vi planerat och satt som mål har gått i lås, tacksamhet för att vi vågar följa vår magkänsla och att det visat sig  vara den lyckosamma vägen. Tacksamhet att vi vågat.  Tacksamhet över alla spännande och härliga möten med inspirerande kunder. Och mest av allt; Tacksamhet över vår fantastiska personalstyrka som alla bidragit, på olika sätt till att allt går vägen. Ni är verkligen de bästa! TACK!

aÖnskar er alla en riktigt härlig och mysig jul och ett gott nytt år! Vi ses 2014!

 

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*