Naturliga färger

fargskala_burkar_namn-470x682

 

Byggfabriken har tagit fram en egen färgskala av Auros ekologiska färgprodukter. Det är ju inte direkt någon nyhet att de plaster och gifter vi har runt om oss i vardagen inte direkt har någon positiv inverkan på varken oss själva eller naturen. Samma sak gäller självklart för väggfärg som innehåller plaster, tillsatser och gifter, mer om det kan man läsa här.

“Vår väggfärg från AURO är en naturhartsfärg som är helt naturlig. Den ger en matt yta som är avtorkningsbar, och färgen har ett djup som går långt bortom platsfärgens stängda yta. Lite svårt att förklara hur, ett rum målat med AURO-färgen ger helt enkelt en annan känsla, fast färgen är slät och matt. Ljus som reflekteras t.ex., ger olika nyanser och lyster i färgen beroende på hur ljuset faller.” Skriver Byggfabriken här.

Och som alltid när det gäller Byggfabriken så är också färgskalan mitt i prick. Alltså – tre mycket goda anledningar att välja denna färgen: Fin färgskala, vacker textur och framförallt: bra val ur hälso- och miljösynpunkt. Det var kanske fyra goda skäl…

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*