Lätt och luftigt

bokhylla2Idag får ni ett litet ax-plock av min senast Pintrest-skörd av bokhyllor och hyllor som är lite utav en trend i mitt flöde just nu. Jag vet inte om det är det nya året (nystart) eller Ikeas (envisa) kampanj om att organisera, men jag längtar verkligen efter att spendera en hel dag med att organisera, märka lådor och göra sån där var-sak-på-sin-plats ordning som man alltid ser i bl.a. IKEAs katalog men aldrig får till själv. Eller? Har ni lyckats? Men att få till det bra på hyllor och bokhyllor är väll lite utav en konst kan jag känna ibland. Nu pratar jag inte längre förråd, utan öppen förvaring i typ sällskapsrum, sovrum och kontor. Ibland kan dem kännas tunga som en mur. Det vill man undvika. I dehär fyra bilderna har man fått till luftiga sektioner och fina stilleben att vila ögonen på. Ja, tack!

BokhyllaKälla 1, 2, 3, 4

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*