Gör det själv… nästan!

En av mina favoriter när det gäller DIY (do it your self) är fantastiskt duktiga Monica Karlstein bakom bloggen Hemmafix. Det börjar alltid klia i fingrarna efter ett besök där inne. Den här gången fastnade jag för den fina lampan hon gjort av kopparrör och ljusstaken av renhorn! Den borde man ju ha till jul nästa år!

Och när vi är inne på lampspåret kom jag på att måste tipsa om att man imorgon tisdag kan vara med på en workshop här i Malmö där man kan göra sin egen lampa! Initiativet hör förstås till ToolPool, som är en ännu mer briljant idé där man lånar verktyg kostnadsfritt – perfekt för hemmafix och DIY-projekt! Såhär skriver ToolPool på sin facebook-sida:

“NYHET – Gör din egen lampa! Nu på tisdag 4/3 kl.18.00-20.00 har vi workshop hur du gör din egendesignade lampa. Tillfälle för dig som vill byta idéer och sätta ihop din egen drömlampa. Kursen är som vanligt gratis, men kostnad för ev. material tillkommer. Anmäl dig på info@malmojarnhandel.se pronto pronto!”

9efeea1b1ade73489666cb741e42b025 Härligt Hemma

Här hittar ni guiden för lampan och ljusstaken.

22484Få hjälp med din egen lampa på ToolPool-workshop imorgon tis!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*