Rum för att leva

Det finns något härligt, okomplicerat över den den bilden som tilltalar mig. Att bordet inte behöver ha en bestämd plats i rummet, att stolarna säkert flyttar runt från rum till rum beroende på var dom behövs för tillfället. Det finns rum för att leva. Oavsett om det är barnkalas eller söndagsfrukost som står på agendan.
mat-3 (3)640

Ibland tänker vi kanske lite tvärtom? Man ställer stolar där dom inte alls används? Köper svindyra matsalsbord som inte alls är ändamålsenliga? Istället för detta – okomplicerat och okonstlat. Och väldigt, väldigt vackert.

Det är verkligen lätt att drunkna i de fina bilderna på bloggen Mokkasin. Det är Sofia som är den otroligt begåvade hjärnan bakom både blogg och webbshopen – vilka bilder hon producerar! Det här bordet blev ett ombloggat sådant – likafint som uppdukat långbord som till söndagsfrukosten.

Bild: Sofia Jansson, Mokkasin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*