Sneak a peak: Takterrass mitt i Lund

husetIdag får ni en sneak-peak på en lägenhet, unik i sitt slag. Låt mig berätta varför: Huset ni ser på bilden är ett nybyggt sådant som byggts helt i stil med den över 100 år gamla byggnaden intill. Här, mitt i centrala Lund, fick man till och med göra arkeologiska utgrävningar för att tomten skulle sänkas lite grann – allt för att huset skulle rymma två lägenheter och framförallt; den stora takterrassen! Där uppe står man och spejar över takåsarna  och ni kan tro att man kommer spendera tid här – det är nämligen sol från morgon till kväll. Och vill man utöva mer avancerad kok-konst, utöver grillning, så kan man till och med installera ett utekök. Herregud, så härligt! Snart till salu!

lterass2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*