En falafel & några stolar, tack

ede5eb44ce25604a46eccb7bc0e3aed0I Malmö finns det en hel del falafel-hak, som bekant. Igårkväll svängde jag förbi ett av dem och stod där och väntade på maten när jag upptäckte att stolarna här var förvånansvärt lika den populära caféstolen Thonet. Där står dem i någon konstig nyans av gult tillsammans med en riktigt nedsutten soffa när ett gäng män plötsligt börjar bära in nya möbler. Jag var bara tvungen att fråga vad dom ville ha för stolarna varpå jag smsade fotograf-Anna-Maria som jag vet är en riktig sucker för Thonet. 25 kr för en stol, lika mycket som falafeln, skrattade den lilla mannen i disken som bjöd på falafel direkt från fritösen medan jag väntade på mat, sist jag var där. Nja, Anna-Maria var inte lika övertygad för hon påstod att det skulle lukta kebab hemma sen och jag själv har ju inte plats för en fjärde uppsättning stolar på vinden. Men vill ni ha Thonet-look-a-likes så vet ni ju vem ni ska fråga!

Bildkälla: Tant Johanna

 

2 tankar om ”En falafel & några stolar, tack

  1. Hej!
    Klurar på vilket falafel-hak det kan vara…
    Vill du tipsa mig? Är på jakt efter nya stolar.

    • Hej Anna! Absolut – Falafel no 1 på Österportsgatan, lova att uppdatera mig med bilder om du klipper till 🙂 /Maja, Bolaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*