Roliga förvaringslösningar á la Katarina Grundströmer.

Katarina har jobbat som inredare/stylist i många, många år, både här hemma i Sverige och på olika platser i Europa. Hittade ett par fina förvaringslösningar på hennes sida som jag verkligen gillar! Dessutom fina, fina bilder.

Förvaring behöver vi alla, och många har alldeles för lite av det. Hyllorna på väggen sväljer en hel del, men det kan bli lite stökigt när man travar på fler och fler saker. Lösningen här är jättefin tycker jag, det går att dölja hela väggen, en bit av den eller ingen alls. Mjuka, diskreta textilier längs en hel vägg är suveränt – det ger mjukhet, tar volym och är i detta fallet en smart och smidig dold förvaring. När man inte hinner eller orkar plocka undan. Det här är också en utmärkt lösning för att dölja stora tv-apparater på vägg!1 f

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*