Hos min vän Eva.

Min allra bästa vän, Eva, bor rakt över gatan  från mitt hus, och varje dag möter jag Charlie, hennes fina, fina Berner sennen, som snällt ligger och njuter på singelgången framför huset. Där, där vindruvorna slingrar sig, och där murgrönan bildar ett grönt hav – där ligger han  och har koll över gatan – han passar där! Genom hennes trädgårdsport har jag vandrat nästan varje vecka i femton år. Ibland för en kaffe, en pratstund eller bara en runda i hennes trädgård. Ibland ett glas vin, eller två, eller tre –  och det är lika mysigt varje gång.

Eva har en fantastisk trädgård! Den är fylld av spännande rum och vackra planteringar,  fint sammanhållen i grönt, svart och med mestadels vita blommor. Och lavendel så klart!

Nästan varje månad gör hon en förändring, flyttar växter, sätter nya, eller skapar fler rum i sin trädgård, det är en upplevelse var gång. Gå in på hennes sida, så får du en fin upplevelse. Eftersom Eva också är tokig i inredning hittar du fina miljöer även inne ifrån hennes hus, byggt 1938, väl förvaltat och förskönat!

a a1 a2 a3 a5 a6 a7Alla bilder är lånade från Evas sida.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*