En annan av mina vänner.

Ja, det är så att jag har en hel del mycket fina vänner. Och visst är det märkligt att de är lika nördiga som jag när det kommer till inredning och miljöer? I det här helt fantastiska huset bor min vän Sarah. Det är ett hus som är så vackert och så rent, så man får gråa hår när man varit där. Ingenting hemma känns liksom fint… Nu är det inte Sarah och hennes hus jag vill skriva om, men produkterna här kommer från Torkelsons, ett möbelföretag liggandes på gränsen mellan Skåne, Halland och Småland – ett av Sveriges äldsta faktiskt!

En del ganska traditionella möbelserier, men också riktigt fina möbler som känns kvalitet, nytänk och bra priser. Kolla här! Kanske bör nämna att Sarah jobbar som försäljningschef på företaget… a1 a

a2

a3Bilder lånade från Torkelsons katalog 2014.

 

En tanke om ”En annan av mina vänner.

  1. Torkelson tackar och bugar för uppmärksamheten. Vi kommer med många spännande möbler till Stockholm Furniture Fair 2015. Just wait and see.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*