Krukor för hela livet. Cortenstål.

 

– Du ska ha jättekrukor i cortenstål vid entrén och på innergården, sa Marie Hansson när hon hjälpte mig med min del av trädgården som skulle vara stram och modern.

 

Hade aldrig hört talas om det, men är så glad att jag valde det. Cortenstål är vackert. Det är ett rosttrögt stål som varar, ja hela livet ut, tror jag! Då, 2007 skakade människor på huvudet och tyckte nog det var märkligt. Men jag körde på! Planterade svartbambu i några, och annat högt gräs i en del. Numera är de alla fyllda med bambu av olika slag, de trivs förträffligt. Cortenstål jobbar nu också Ernst Kirschteiger med. Billigare att få det gjort hos ngn smidesverkstad. Inte billigt, men väl värt sina pengar. Och varför inte på balkongen eller inne?

 

a a1 a2

 

 

2 tankar om ”Krukor för hela livet. Cortenstål.

    • Jag fick mina gjorda hos ett metallteknikföretag. Och jag gjorde de riktigt stora!
      Lycka till!
      Charlotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*