Te och kakor, kolor och sånt!

Såg ni det fina inlägget hos Byggfabriken om Te och Kaka? Dem utsåg det till Malmös mysigaste café, minsann! För tips på trevliga ställen är väll alltid välkommet? Jag blev lite extra glad av den här bilden (som jag lånade av Byggfabriken) eftersom jag är ett stort, stort fan av Pärlans konfektyr som uppenbarligen säljs där, att dömma av bilden. Har ni smakat Pärlans kolor?! Det är ett riktigt hantverk i kola-format. Har man vägarna förbi Södermalm i Stockholm är deras 50-tals inredda fabrik tillika butik en riktig upplevelse. För oss här nere i söder så är det en sällsynt vara så till Te och Kaka för fika och kolor ska jag inom mycket snart framtida styra kosan!


teokaka_01-470x705

Bild: Byggfabriken

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*