Sommar inne.

Att få till det lite somrigt inne är både härligt, enkelt och billigt. Hela naturen står öppen för oss, det är bara att plocka in och njuta av grönskan. Finns inget vackrare än just det som plockats från skog, äng eller vid havet. Konstigt att så få utnyttjar det, man hittar hellre in till blomsteraffären och köper något traditionellt som rosor, pioner eller andra snittblommor.a a1 a2 a5a4Ormbunksblad i glasvaser, stora hjärtformade funkiablad håller hur länge som helst, murgröneslingor i en enkel glasskål, gräsvippor i mängd, vass från strandkanten – ja min lista kan bli hur lång som helst. Ta in det, njut av det och tänk bara enkel naturkänsla.

Bilderna nedan kommer ifrån dagens fotografering, som jag första gången besökte i början på maj.  Fotograferingen var  välförberedd , säljarna hade gjort allt som jag föreslagit vid stylingkonsultationen, och blev så fin, just med tanke på den gröna somriga känslan som jag ville ha in i lägenheten. Till salu på Filippavägen 2 E i Lund om ett par veckor. Superfin!

a a1 a2

Ett litet tips till er som gillar det lite okonventionella; Här på Klostergatan i Lund sitter vi nästan granne med en superfin, nyöppnad blomsterbutik, Pretty Flowers, som drar lite mer åt det otraditionella. Härliga, vilda buketter som känns annorlunda och nästan självplockade.

Så nu är det hennes buketter som varje vecka pryder vårt kontor i Lund, extra fint till vår i övrigt strama stil!

DE översta bilderna lånade från duktiga fotograf Martin Cederblad

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*