Duka upp för midsommar.

Nu när midsommar snart är här (redan imorgon närmre bestämt) så är det många som håller på att förbereda för alla festligheter som ska äga rum. Och varför inte krydda till din midsommarfest med en härligt, snygg och unik dukning för alla dina gäster?

Särskilt svårt behöver det inte heller vara att fixa det där lilla extra. Gå ut i förrådet, upp på vinden och krafsa i lådorna med dina prylar du samlat på dig under åren. Om det så är en gammal träplanka, några snören eller små semesterminnen i form av snäckskal som du hittar så går detta utmärkt att använda sig av för att pynta bordet. Ta sedan en sväng förbi närmsta torghandlare för att införskaffa finaste midsommarblommorna, eller varför inte ta cykeln och stanna längs med vägen bland alla grönskande fält och plocka din egen midsommarbukett.

bord3
se.pinterest.com
midsommarduka skona hem
se.pinterest.com
midsommarbukett
Mitt egna försök i att skapa midsommarkänsla på kontoret.

Bilderna är lånade från (i ordning) By MildredPinterestSköna Hem och Pinterest.

Glad midsommar önskar vi på Bolaget er alla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*