Sneak peek: En skönhet på Sturegatan.

Ni kan tro att det rullar in fina lägenheter just nu! Kan inte hålla mig utan måste bjuda er på en sneak peak på en riktig skönhet som kommer ut till salu om någon vecka.

I hjärtat av Rörsjöstaden ligger denna lägenhet i ett hus byggt 1902. Lägenheten breder ut sig på 112,5 kvm, har en fantastisk takhöjd, stuckatur, spegeldörrar och kakelugnar – helt enkelt så som man drömmer att en pampig sekelskiftesvåning ska vara! Många originaldetaljer är bevarade, och väl valda ytor är renoverade. Att lägenheten bjuder på två stora sällskapsrum, ett stort kök som man gärna bjuder in familj och vänner till och 2-3 sovrum gör den till en av mina personliga drömlägenheter.

Håll utkik efter denna dröm här!

kok
sallskap_det
sallskap_hall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*