Veckans inspiration #5

Vilken vecka! Så många fina bilder att dem inte ryms på långa vägar i vårt lilla kollage. Några har ju redan hunnit komma ut, bland annat den här på Tellusgatan i Lund som har en egen uteplats med ett gigantiskt bord och underbara korgstolar! Sen har vi ett litet gäng påväg ut i Rörsjöstaden, ett funkis-radhus och en lägenhet vars bilder nog åkte jorden runt några gånger sist vi sålde den. Jag minns att jag satt och studerade varenda millimeter av den, och det var det långt innan jag ens hade börjat jobba här. Alla dessa bostäder landar förstås på vår hemsida de närmaste dagarna och godbitarna hittar ni som vanligt på Bolaget inspiration! Nu önskar jag er en trevlig helg!
Veckans inspiration v29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*