En berest lägenhet

Jo, du läste faktiskt rätt. Den här lägenheten snurrade några varv runt jorden, förra gången vi förmedlade den. Viralt, förstås. Nu är det dags att sälja den igen – Lägenheten som ligger på Karlskronaplan förmedlar vi nämligen för andra gången. Det är ganska ofta så, att vi får sälja samma lägenhet igen när dess ägare bestämmer att det är dags att flytta. I det här fallet en lägenhet som i alla fall jag minns väldigt väl sen sist den var till salu. Innan jag ens jobbade på Bolaget, det vill säga. Jag studerade renoveringen av det där funkisköket extra noga, för det tycker jag är väldigt lyckat! Nu kan ni dessutom se det i två versioner! Alla bilderna på 2014 års version av Karlskronaplan, som nu finns till salu, hittar ni här.

lkoklhalllkok3

En tanke om ”En berest lägenhet

  1. Riktigt snyggt och gillar verkligen när renovering av badrum/kök sker i samklang med byggåret som i det här fallet, men med de moderniteter man förväntar sig någorlunda tillgodosedda.

    Men desto tråkigare att så få tänker på golven. Brädgolvet i den här lägenheten liksom liknande är ju egentligen bara ett undergolv som inte är tänkt att man ens skall gå på där det som tidigare legat ovanpå är borta. Hade jag köpt den här lägenheten, hade jag sett till att fixa det. Syns tydligt exempelvis på den här bilden där man ser glappet till vänster om tröskeln på bilden.

    http://bo-laget.se/Gallery/1872/Big/31026.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*