Veckans inspiration #6

Vilket väder vi har haft denna veckan! Det har verkligen ryckt i varenda muskel efter att få komma ut i solen och varje millimeter av kroppen har längtat efter ett dopp i det blå. Trots den stora längtan ut i sommarvädret har jag ändå lyckats komponera ihop veckans inspirationskollage – och vilka godbitar! Då det fullkomligt regnade in fina bilder på lägenheter i förra veckan tog jag tillfället i akt och skrapade ihop några favoriter som inte fick plats i förra veckans kollage. Bland annat den fantastiska lägenheten på Regementsgatan 78 som verkligen visar hur femtio nyanser av grått kan vara en favorit där hemma mer än bara i bokhyllan. Uteplatsen från Tellusgatan 6B fick även den sig en liten plats, och den lilla pärlan på Davidshallstorg 9. Alla fina bostäder hittar ni förstås  på vår hemsida och glöm inte vårt överfyllda arkiv som vi hela tiden fyller på.

Ha nu en fortsatt härlig fredag och trevlig helg!

INSPIRATION KOLLAGE v 30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*