Sneak a peek: Stålbrogatan 9

fasad Ganska ofta lunch-promenerar jag längs Västergatan som sen övergår till Stålbrogatan, här i Lund. Det är en ganska smal gata med låga hus, charmiga som tusan! Något är terrakottarött, ett annat helt klätt i bladverk som varma dagar får hela gatan att surra av bin och ett tredje döljer den mysigaste innergården man kan tänka sig… Helt klart ett favorit-stråk i Lund. Just här, på Stålbrogatan har vi fotograferat en lägenhet idag. Den har brädgolv, spröjsade fönster och säljarna har verkligen  ett öga för att hitta fina inredningsdetaljer; ett gammalt grammofonskåp som används som en skänk, nötta kartor, ett plåt-skåp, vackra gamla resväskor som ligger staplade uppe på ett skåp… Ja, kombinationen med lägenheten är perfekt. Det är som att den har en egen personlighet. Jag gillar den starkt! Och vem vill inte bo i den här underbara miljön?

lhuslhus2  lgard8 gard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*