Veckans inspiration #9

Massor av människor trängs just nu här på torget utanför, hela veckan har bestått av förberedelser inför denna dag och jag sitter här vid mitt skrivbord och känner dofterna från alla matstånden nedanför – för idag går startskottet för årets Malmöfestival.

Trots innerstadens ombytta utseende rullar arbetet vidare här på Bolaget, och med tanke på att det idag är fredag så betyder detta i sedvanlig ordning att vi bjuder på ett urplock av veckans rykande färska bilder i dagens inspirationskollage.

I denna veckans kollage skymtar vi den söta Berner sennen i det underbara köket på Henrik Smithsgatan, den fantastiska vindsvåningen på Sturegatan med egen takterass (!) och sist men inte minst den så fint personligt ombonade lägenheten på Sölvesborgsgatan.

Ha nu en trevlig helg, och om ni har vägarna förbi Malmöfestivalen så kan jag varmt rekommendera fisksoppan som går att få tag på i ett av matstånden nedanför vårt kontor!

INSPIRATION KOLLAGE v 33 webb

Det här inlägget postades i Bolaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*