Veckans inspiration #10

Det är inte klokt vad denna sommaren har gått fort! Det känns som att det var igår som vi för första gången bjöd er på veckans inspirationskollage. I hela 10 veckor har vi nu varje fredag bjudit er på ett litet urplock av de föregående veckornas fotograferingar, och det tänker vi såklart fortsätta att göra!

Och givetvis även denna fredag, där kollaget bjuder på klassiska detaljer såsom det vackra pianot på Repslagaregatan, den underbara kakelugnen på Sturegatan (snart ute till försäljning), den välbevarade och så otroligt detaljrika sekretären på Kristianstadsgatan. En härlig mix blev det dessutom med trappan som kantas av glas på Repslagaregatan, och en annan variant av trappa med så otroligt smart förvaringslösning på Sofielundsvägen (snart ute till försäljning).

Glöm inte att besöka vårt välfyllda bildarkiv som vi uppdaterar varje vecka!

Ha nu en fortsatt trevlig helg!

INSPIRATION KOLLAGE v 34 web

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*