Blåa toner

sovrum2

Sommaren börjar väll tyvärr lida mot sitt slut men innan vi stänger in och kurar ner oss helt känns det som att man vill ta tillvara på sensommaren. Sen jag såg de två bilderna ovan som hör till en lägenhet vi sålde i somras, så har jag varit väldigt sugen på de där blåa tonerna. Svala, färger som även får hänga med in i höstens lite murriga färgskala vill jag satsa på. Och i alla grå-skalor som dominerar inredningsvärlden just nu är det ju väldigt fint att bryta av här och där med någon klar färg. Blått, i det här fallet. Och mönster, för all del! Textilier och något porslin här och där får för min del gärna gå ha färg och mönster – tacksamt om man tenderar att tröttna efter ett tag. En liten pärlhyacint fick följa med på ett hörn också, fast det inte alls är säsong så hade den så fin färg!
Blåa tonerHär hittade jag ovanstående pålakan: 1, 2, 3, 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*