Grönt är skönt.

En riktig uppstickare är den gröna marmorn – vansinnigt snygg tycker jag. Tillsammans med mässing är den outstanding. Ger ett något varmare och mysigare intryck än den så vanliga och populära carreramarmorn. Jag slår ett slag för det gröna överlag!

Den gröna marmorn ser man ganska ofta i fönsterkarmar, annars är den återhållsam. Just färgen är avhängig på vart marmorn bryts.

a2

a1

 

Bilderna ovan är lånade får danska Nordstjerne, som har flera fina saker i grön marmor. Justa priser dessutom, kika gärna in!a3aLampan Ballroom är så jäkla fin, hänger hemma hos mig också. Finns på bl a på Artilleriet i ett antal olika färger, men den gröna är snyggast. Istället för golv eller bordslampa blir den här kanon som ett utropstecken. Kostar runt 2 100:-.

Sen har vi mitt önskebord längst ner Deck Table av Dennis Marquart, finns också i lite olika varianter. Bilden är den enda jag hittade i miljö, och jag kan säga att bordet är mycket, mycket snyggare i verkligheten! Prislapp cirka 6 000:-.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*