Veckans inspiration #11

Förra helgen bjöd på de sista sensommardagarna med över 20 grader varmt, och när måndagen bjöd på knappa 10 grader insåg man verkligen att ja, nu är hösten här. Trots att sommaren nog är min favoritårstid kan jag inte låta bli att tycka att hösten ändå är otroligt mysig – tänk alla fina höstfärger, en kopp te under en filt och alla tända ljus.

Under sommaren hade vi ju ett tema här varje fredag, nämligen veckans inspirationskollage där vi bjöd på godbitar från veckan som gått. Och jag tänkte denna fredag återinföra vår lilla fredagstradition. Nu var det ju några veckor sen sist och det har fullkomligt rullat in bilder på fina lägenheter. Så denna veckan bjuder vi på några pärlor från den senaste månaden.

Vill ni vara säkra på att inte ha missat några härliga inspirerande bilder är det bara att besöka vår hemsida, eller varför inte vårt bildarkiv som denna veckan fyllts på med massor av nya bilder.

INSPIRATION KOLLAGE v 39 blog

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*