Något fint under TV:n.

Sedan jag flyttade in i min lägenhet i våras har jag varit på jakt efter en ny TV-bänk som skulle kunna sätta pricken över i:et i det nyligen inredda vardagsrummet. Jag har letat och letat på olika möbelvaruhus, och sökt inspiration lite här och var, dock inte hittat helt rätt. Men sen för någon vecka sedan när bilderna på den här lägenheten kom in så fastnade jag direkt.

tvbänk
Lägenheten vi nyss sålt på Södra Esplanaden.

Jag började direkt kolla möjligheterna att från IKEA bygga ihop något liknande. Lösningen blev två möbler från serien BESTÅ, med tillhörande högblanka dörrar, en svart glasskiva att lägga ovanpå, och sist men inte minst handtag i mässing från Byggfabriken. Resultatet blev bättre än vad jag hade kunnat hoppas på, och nu väntar jag bara på att den ska skruvas upp på väggen.

Så söker även du inspiration till något projekt hemma har vi ett helt arkiv att leta i här!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*