Höstinspiration

Jag älskar hösten, det ger mig ok till att bara vara. Regnet smattrar mot rutorna idag, och helt automatiskt kommer känslan av att vilja göra det lite varmare, lite mysigare hemma. Sätter på lite soft jazz, tänder ljusen och hör maken pusta. (Åh är det dags nu igen?) Möblerar om, tar fram mattorna, låter ljusen får mer plats, åh vad härligt! IKEA har en del fina nyheter! a1 Jag gillar STOCKHOLM stol i valnötsfanér 1985:-. Snygg i sin form! a2Skåpet HURDAL har en fantastisk grön färg,  inte hos mig, men jag gillar! 2 495:-aDet här var också fint! En superkul galgmobil med snyggt snöre och målade träkulor. Lätt att fixa själv och så dekorativt.aDet här tyget är så vackert! Finns på löpmeter och som påslakansset för 99 :-. Blyertsblomster SISSELA.

Det är fortfarande väldigt mycket och ibland lite plottrigt i inredningssvängen tycker jag. Längtar efter det lite mer strama med varma färger och renare linjer. Så blir det hemma hos mig. Rent men varmt. Låter fint!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*