Det händer grejer på kontoret!

MASSA kul faktiskt! Både för mig och mina kollegor, men även för våra kunder. En liten ledtråd är att vi just nu tittar extra mycket på arbetsplatser. Hur jobbar man egentligen bäst? Snyggast? Snabbast? Ordentligast? Effektivast? – Det ni….! Det tål att tänkas på. Hur, men framförallt var, sitter man bäst? Kanske är det dags att fixa om arbetsplatsen även hemma? Kika i guiden nedan från Huffington Post – förhoppningsvis får du lite tänkvärda tips! Skrivbordet på bild nummer två är nästan på pricken likt de skrivbord som vi har på vårt kontor i Lund. Otroligt fina om du frågar mig, liknande finns faktiskt ganska ofta att ropa hem för en helt ok slant på auktion (vi hittade till exempel våra på Lauritz.com).

kontor

kontor2

Bilder härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*