Delade rum av glas.

Jag har snöat in på rumsavdelare. I glas. Tänk så många problem man löser genom att jobba just i glas mellan rummen. Man tar tillvara ljuset, indelningen ger fin öppenhet, man förlänger och förstorar. Massor av stora rum kan plötsligt bli två – med ljus, fast det inte finns fönster. Man kan jobba med textilier för att göra det mjukare, och för att skapa en tydligare avgränsning när så behövs.

Glasade partier behöver inte heller gå från golv till tak, man kan skapa väggar med delar av glas, om man t e x vill ha ett mer privat rum.

a a1 a2

Man kan jobba med gamla fönsterpartier som man sätter ihop till en kul vägg, eller så klart strikt och modernt med så få indelningar som möjligt.a3 a4 a6Det är inte bara estetiskt, ljudnivåer dämpas, utan att kontakten förtas. Det här kommer vi att få se mer av!

Bilder ifrån the Designchaser, studio Karin, allies dream

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*