Lunchpromenad med Bolaget

Även om det är bostadsaffärer som vi gör absolut bäst här på Bolaget så gör vi ibland lite annat också – som är minst lika viktigt! Idag var jag, tillsammans med två av mina kollegor, ute på en lunchpromenad med Cancerfonden. Under 30 minuter gick vi tillsammans med Linn och 300 st andra Malmöbor på en tur genom en höstsoligt Malmö. Superkul initiativ och dessutom för en väldigt bra sak! Om ni inte gjort det redan, så tycker jag verkligen att ni ska supporta Cancerfonden genom att köpa ett Rosa Band – 25kr som gör en så stor skillnad. Finns att köpa nästan överallt i dagligvaruhandeln.
– Bara gör det!

prom

prom3

prom2

prom1

Visste du att….
Forskning visar att regelbunden fysisk aktivitet i minst 30 minuter om dagen minskar risken för cancer. Det räcker att ta en rask promenad, dansa eller städa – det viktiga är att pulsen ökar och man blir lätt andfådd. Tänkvärt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*