The Youngsters!

3

Via en snäll vän har jag nyligen upptäckt en helt fantastisk sida för Er med små (eller stora!) kids hemma! Roliga och enkla inrednings-, pyssel- och leksaker som jag lovar gör både ditt och ditt barns hem betydligt roligare, lekfullare och finare än innan. Har du en stund över så tycker jag definitivt att du ska kika in hos The Youngsters, de fina bilderna där talar för sig själva, jag fastnade en lååång stund och blev extra sugen på de fina wallstickersen med djur – får nog konferera med min ettåring hemma, vet att giraffer brukar vara populärt…

45

2
Det där med snygg förvaring för leksaker som ligger och skräpar hemma är ju alltid lite tricky…men det är ändå rätt viktigt för det är ju kul för barnen att kunna ha dem lättåtkomligt – men varför göra det så svårt? En fin påse funkar helt perfekt, och dessutom kan den i sig vara en rätt kul leksak, iallafall om man är liten! Finns även en fin version för smutskläder och STUFF, se HÄR!

Glömde ju det bästa av allt – tjejen bakom märket har sin bas i mitt kära Malmö – en liten detalj som gör sidan (som f.ö snart även finns på svenska) extra kul!

Bilderna är The Yongsters egna. Foto: Kimme Persson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*