Good flow.

Vi har så mycket att göra, så bloggen har blivit lidande. Massor av helt fantastiska, sagolika, vackra, udda och finurliga lägenheter ska plåtas, skrivas och förberedas. Och den ena finare än den andra – det är så roligt!

En av dem vill vi idag lyfta lite extra, den här jättefina tvåan som är inredd i en gammal butik i ett vackert hus från 1927. Den är så fin! Vardagsrum och kök flyter samman i en bekväm, avslappnad stil, ligger också på en hörna mot Kungsgatan och har sagolikt höga fönster. Insynen är begränsad genom frostade glas, där man inifrån har en härlig vy utåt, men utifrån, no way, där får man tji! Vackert stengolv är kvar,  i övrigt helt renoverad och inredd med glädje och färg! En trappa ner finns sovrummet med smart och kul förvaring, samma glada färgskala hänger med. Och allt är ordentligt och fackmannamässigt gjort med dokumentation på plats, det lönar sig alltid. Det här är så smart, så fint och så annorlunda att jag sjunger lite för mig själv när jag ser bilderna! a

a1

a2

a4

a3Och utanför dörren väntar höstklädd park…

a5

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*