Vinertid = lamp- & ljustid

bloggmall

I helgen var det då dags. Sommar blev vinter. Ljust blev mörkt. Helt plötsligt måste jag har lampor på cykeln när jag cyklar hem. Från jobbet. Klockan fem. Rätt deppigt. Men det är bara att göra det bästa av situationen! Fina lampor och ljus gör det mörka så mycket bättre! Finast av allt tycker jag är lampor som man fixar med lite själv, försök att hitta en fin bas, och bygg sedan vidare på det hela på egen hand. Det kan vara rätt fint med en prålig fot, som sedan får en stor, klar, glasbubbla som lampa, eller tvärtom, en enkel fot som får en prålig glödlampa! Det finns en hel del fina glödlampor att få tag på för en billig peng, kolla till exempel på ditt lokala byggvaruhus, Lagerhaus, Design Torget eller varför inte Claes Ohlsson – det finns massor av fint!

Bilderna ovan hittade jag på Pinterest, perfekt inspiration för hemmapyssel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*