Vi flyttar till Malmös vackraste butik. På den bästa adressen.

Äntligen kan jag släppa den goda nyheten! Vi flyttar vårt kontor från Gustav Adolfs Torg 10 till Södra Tullgatan 1 i Malmö! Efter en mycket lång förhandling och mycket envishet kan vi  säga att vi kommer att sitta i Malmös vackraste butikslokal! Skönt att sitta kvar i samma anrika hus, bara en våning ner och runt hörnan…

Idag är butiken ett litet råttbo med sex meter i takhöjd, stuckaturer, enorma skyltfönster, vacker entré, pelare – vilka förutsättningar! Snart ett dynamiskt, annorlunda och superläckert kontor för alla er som älskar vackra boenden. Det ritas, väljs material, möbler, färger och textilier. Hit kan ni snart titta in, njuta av en vacker, supercool miljö och få inspiration. Våra exponeringsytor blir magiska – oj så bubblig, glad och lycklig jag är. Snart!!! Snart!!!! Snart!!!!INSPIRATION-KONTOR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*