Same, same but different.

Vi har förmånen att väldigt ofta få ta hand om samma kunder i flera omgångar. Våra köpare kommer till stor del tillbaka när det är dags att flytta igen. Så vi kommer till samma lägenhet, ibland flera gånger genom åren, och det är så klart alltid lika roligt. Igår var vi och fotograferade en supermysig och fin lägenhet som vi sålde sist 2012. Grunden är exakt den samma, men stilen annorlunda. Titta så ser ni – lika fina, fast var och en på sitt sätt.

 

Först ut vardagsrummet, där den översta bilden är från 2012, och den undre som den ser ut nu. Olika stilar, den övre åt det mer moderna och klassiska hållet, medan den idag är lite mjukare och lite mer lantlig.a1

Vardagsrummet från andra hållet, den övre från 2012, den nedre nu. Helt olika!a2

Dtaljbilderna ger också helt olika uttryck…a3

Sovrummet är nästan samma , den övre från 2012 den nedre nu. Valde dock att möblera om sängen igår. så den möter den fina tapeten. Bättre balans, och mer omslutande.a4

2012 var ett av sovrummen barnrum, nu är det istället gästrum och arbetsrum.a5

En mellanhall, den övre 2012, och nu ett minidressingroom med lite sjalar, skor, hattar på en fin gammal stege.a6Snart till salu igen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*