2015 – ett spännande år!

Ett nytt år – visst är det härligt? Helt oskrivet, helt blankt, vad som helst kan hända, så spännande! Vi har bråda dagar. Logistiken inför flytt, leverans av möbler, beslut, ändringar i sista minuten, ja det är riktigt kul, och lite ont i magen…Men det kommer bli så bra! Vi har en överraskning till som väntar, men den får ni allt vänta med!

Januari starten är alltid lite lugn, men innebär att det börjar komma ut lite mer fina boenden på marknaden, och i februari är allt som vanligt igen! Den här vill jag dock höja upp lite grann! En härlig, underbar, personlig våning på Sankt Pauli Kyrkogata 12 i Malmö – här har man tagit in det man gillar! Mer bilder finns här!a a1 a2 a3 a4

Det här inlägget postades i Bolaget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*