Budgettips.

Jo då, det finns massor av snygga och mycket prisvärda attiraljer att handla in för en mindre summa. Allt behöver inte vara jättedyrt. Kan ju också vara en tanke att man kanske inte vill ha de där trendiga prylarna hur länge som helst, och då kan alternativet vara att köra en budgetvariant. Hittade en massa fina saker!

Soffbordet George nedan finns hos Ellos till den ringa summan av 599:- för det höga och 549:- för det låga. Snygga tillsammans! Båda 57 cm i diameter, 31 cm höjd det låga, och 48 cm höjd för det höga.a1

Nästa bord, soffbord Stone hittar du också hos Ellos, finns i två höjder, 45 cm och 32 cm. Båda 50 cm i diameter. Pris det låga 999:-, samt 1099:- för det högre. Krävs väl minst två tycker jag för att fungera som soffbord.a2

Brickbord för er som gillar det finns också hos Ellos, 499:-, finns i svart och vitt. Höjd 60 cm, bredd 60 cm och djup 40 cm.a3

Hos HM home nedan finns väggljusstaken för 49:-, träasken med lock för 59:50. Den snygga glasvasen är din för 49:50:-!a6

Brickan på bilden nedan kommer också från HM Home, 129:-. Metalljusstaken högt upp till vänster i bild 79:50, precis samma som den vita på brickan. Snygga doftljus 79:-.a8Så klicka hem lite fina saker, mys till det lite och längta efter våren!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*