Rutiga brädgolv.

I förra höstens säsong av alla “gör-det-självares” favoritprogram, Äntligen Hemma, var ett av Elsa Billgrens projekt en svårmöblerad hall. Förutom smarta förvaringslösningar och kreativa möbleringstips bjöd hon oss tittare på ett rutmålat brädgolv. För mig som älskar schackrutiga golv och drömmer om ett köksgolv eller möjligtvis ett hallgolv med detta utseende, går detta alltså att lösa utan att behöva riva ut mitt älskade brädgolv. Att ett traditionellt brädgolv kan målas på andra sätt mer än bara i olika färger, utan även i olika mönster krävdes det alltså kära gamla Äntligen Hemma för att uppmärksamma mig på.

Elsas hall
Bild lånad från Elsas blogg.

Och för någon vecka sedan när bilderna på den här fantastiska lägenheten kom in väcktes såklart mitt begär för de där rutorna återigen. Ursnyggt och något som går att fixa med såväl den stora som den lilla plånboken, och en gnutta tålamod såklart!
kok2 copykok rut web

Instruktioner för hur man fixar detta golv finns i avsnittet på TV4Play här (som såklart även innehåller en mängd andra tips och stora doser av inspiration).

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*