B&B GLOBE

Häromdagen hittade jag en kul artikel om Bäccman & Berglund, ett svenskt företag grundat av två tjejer som formger och producerar beslag, dörrtrycken och skyltar för den som söker något utöver det vanliga. Deras kollektion är unik och utförandet är superexklusivt och är lämpat för såväl privat som offentlig miljö. Materialen de arbetar med är mässing, koppar, aluminium, svart aluminium och krom. De har inte någon lack på sina produkter så att de kommer åldras snyggt och få vacker patina om man inte håller efter dem med putsmedel.

Min favorit B&B produkt finns tyvärr inte att köpa än, men släpps under våren —> dörrknoppen Globe är en fin och lite annorlunda knopp. Finns i tre storlekar, mässing, borstad mässing, koppar, borstad koppar eller krom.
Håll utkik!

INSPIRATION KOLLAGE v 30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*
*