Duka med inspiration av Tant Johanna.

En av mina personliga favoriter i bloggvärlden är den alltid så kreativa och inspirerande Tant Johanna. Igår dök hennes namn upp i mitt Instagramflöde på Ellos konto, där hon fått “duka upp för fest” och ger tips och idéer. I sina dukningar blandar hon linnetyger, med olika varianter av keramik och glas – och det blir sådär härligt, ruffigt och mysigt på samma gång! Bra inspiration till om man vill göra lördagsfrukosten lite mysigare, eller varför inte kommande vår- och sommarmiddagar i trädgården eller på balkongen.

dukatforfest_2 blogg
Och den där gråa väggen påminner mig om mitt framtida väggmåleri hemma, måste ta tag i det där omedelbums!

dukatforfest_3 blogg
Marmor, trä, linnetyger och lite grönt – att dessa ting kan passa så bra ihop!

dukatforfest_4 blogg
Samtliga bilder är lånade från Ellos.

En tanke om ”Duka med inspiration av Tant Johanna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*